Rodinný dům Spolí u Třeboně

Libín, Spolí, 63

16 600 000,- za nemovitost

Ing. Jiří Černý

Telefon

Telefon:

420775666733

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nemovitost se nachází jihozápadně od Třeboně, nedaleko Spolského rybníka v blízkosti CHKO Třeboňsko ve vyhledávané lokalitě pro cyklisty, turisty a rybáře. V okolí je vybudováno několik naučných a turistických stezek pro zvídavé výletníky. Velmi dobrá dostupnost autem (7 min. do Třeboně) a příměstskou autobusovou dopravou.

Jedná se o novostavbu samostatně stojícího rodinného domu s bytem 5+kk, který je zastřešen sedlovou střechou s provedenou vestavbou podkroví, který svým vzhledem zapadá do stávající vesnické zástavby. Obytný prostor s moderní kuchyní a jídelnou je řešen jako jedna veliká místnost otevřená až do úrovně střešního pláště s krbem přibližně ve středu tohoto prostoru. V přízemí jsou dále dva pokoje a dvě koupelny. Celé spodní patro je propojeno chodbou s vestavěnými skříněmi a obytné pokoje jsou s velkoformátovými okny. V podkroví jsou 2 pokoje a koupelna.

Stavba dosud nebyla obydlená.

Při stavbě byly použité nadstandardní materiály. Dům má podlahové vytápění s tepelným čerpadlem doplněné krbem v obytném prostoru, klimatizaci, kamerový systém se zabezpečovacím zařízením a elektrické venkovní žaluzie. Z pokojů v přízemí je možný výstup na zpevněnou terasu. Pozemek je celý oplocený s vjezdovou automatickou bránou za kterou je zastřešené stání pro dvě auta. Okolo domu je udržovaný trávník, zpevněné plochy jsou s kamenným dlážděným povrchem.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Libín

Operace

Prodej

Parkovací místa

2

Plocha podlahová

161 m2

Plocha pozemku

876 m2

Plocha užitná

161 m2

Plocha zastavěná

164 m2

Stav objektu

Novostavba

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Okraj obce

ID nemovitosti

20240701

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti